Моята е с 2.0 мотор. Дебитомер - бош го взех за 136лв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с газта
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеАдреса на магазина на бош можеш ли да ми напишеш и номера на дебитометъра.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЗабравих да уточня...Сменям предавките на около 6 хиляди оборота....Да не би да трябва поне в 7 да я вкарам...Тръгвам на старт около 3 к оборота...
Дебитометърът от бош ли да го купя?И колко парички е горе доло...Тая алфа излезе златна))) Ако искаш да върви читаво си вземи читав дебитомер от официален бош магазин. Високата цена( 400+ лева) ще ти се върне във вид на по нисък разход и по добра динамика.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Колега не го разбрах това за оборотите....В смисъл,че не ми вярваш или не разбрах точно....Просто от 2-3 месеца карам кола и си я ръчкам здраво...Вече счупих мотора на едно мондео.....А за дебитометърът не разбрах 1-ния струва 130 лв другия 400лв каква е разликата освен в цената?
И другото,което искам да питам при смяна на дебитометърът има ли вариант да го закачат и първо да го тествам...Би било доста добре въпреки,че се съмнявам,но все пак да питам...
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКолега хайде посмали малко оборотите на които сменяш! И ние алфи караме))) Ако искаш да върви читаво си вземи читав дебитомер от официален бош магазин. Високата цена( 400+ лева) ще ти се върне във вид на по нисък разход и по добра динамика.
Last edited by Stranger65; d.m.y г., 20:56.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеКолеги последно кой дебитомер да взимам тоя от 400 или тоя от 139 лв....Мн ме объркахте
Абе виж си го това в интернет де и си реши
Comment
-
ВАЖНО
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеКолеги последно кой дебитомер да взимам тоя от 400 или тоя от 139 лв....Мн ме объркахте
Това е официалната цена на Бош България.
Друго Важно нещо: Кутията му трябва да е запечатана с холограмен стикер. Няма ли такъв или е разпечатвана - пак НЕ ГО ВЗИМАЙ.
Comment
-
Ок мерси много колега....Последен въпрос(вече ставам нахален)...Случайно да знаеш сервиз или магазин в софия от където мога да го закупя и да съм сигорен,че е оригинален..Ако искаш на ЛС да не правиме реклами..
А и другото като го взема новия дебитометър трябва ли да вкарвам колата в сервиз за да направят настройки на ЕКУ-то или нещо подобно(май казах голяма простотия)или само го сменям и готово....Не ми се сърдете за малоумните въпроси...Нищо не разбирам от коли
И още едно въпросче като съм почнал....Свети ми лампата на еър бега в бордовия комп...На какво се дължи това...Last edited by Zumer; d.m.y г., 22:23.
Comment
-
Колкото до лампата на еърбега, има много изписано по този въпрос. С две думи - някога компа е регистрирал ниско напрежение на акумулатора, записва грешка и остава така. Може да се изтрие само с Екзаминер в сервиз на Алфа Ромео или да се подмени цялата централа с нова.
Успех
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеОк мерси много колега....Последен въпрос(вече ставам нахален)...Случайно да знаеш сервиз или магазин в софия от където мога да го закупя и да съм сигорен,че е оригинален..Ако искаш на ЛС да не правиме реклами..
А и другото като го взема новия дебитометър трябва ли да вкарвам колата в сервиз за да направят настройки на ЕКУ-то или нещо подобно(май казах голяма простотия)или само го сменям и готово....Не ми се сърдете за малоумните въпроси...Нищо не разбирам от коли
И още едно въпросче като съм почнал....Свети ми лампата на еър бега в бордовия комп...На какво се дължи това...
Comment
Comment