Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с газта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моята е с 2.0 мотор. Дебитомер - бош го взех за 136лв.
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Адреса на магазина на бош можеш ли да ми напишеш и номера на дебитометъра.....

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
        Адреса на магазина на бош можеш ли да ми напишеш и номера на дебитометъра.....
        0 280 218 019, Всеки магазин за авточасти на Бош

Comment

Ок мерси много

Comment

Забравих да уточня...Сменям предавките на около 6 хиляди оборота....Да не би да трябва поне в 7 да я вкарам...Тръгвам на старт около 3 к оборота...

Дебитометърът от бош ли да го купя?И колко парички е горе доло...Тая алфа излезе златна
            Колега хайде посмали малко оборотите на които сменяш! И ние алфи караме))) Ако искаш да върви читаво си вземи читав дебитомер от официален бош магазин. Високата цена( 400+ лева) ще ти се върне във вид на по нисък разход и по добра динамика.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Колега не го разбрах това за оборотите....В смисъл,че не ми вярваш или не разбрах точно....Просто от 2-3 месеца карам кола и си я ръчкам здраво...Вече счупих мотора на едно мондео .....А за дебитометърът не разбрах 1-ния струва 130 лв другия 400лв каква е разликата освен в цената?

И другото,което искам да питам при смяна на дебитометърът има ли вариант да го закачат и първо да го тествам...Би било доста добре въпреки,че се съмнявам,но все пак да питам ...

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                Колега хайде посмали малко оборотите на които сменяш! И ние алфи караме))) Ако искаш да върви читаво си вземи читав дебитомер от официален бош магазин. Високата цена( 400+ лева) ще ти се върне във вид на по нисък разход и по добра динамика.
                Според каталога на Бош е този от около 139лв. 0 280 181 019
                Last edited by Stranger65; d.m.y г., 20:56.

Comment

Колеги последно кой дебитомер да взимам тоя от 400 или тоя от 139 лв....Мн ме объркахте

Comment

Колеги последно кой дебитомер да взимам тоя от 400 или тоя от 139 лв....Мн ме объркахте
                    Като ти се дават излишни пари. Този от 400лв е за дизелите по каталога на Бош доколкото помня
                    Абе виж си го това в интернет де и си реши

Comment

ВАЖНО

Колега, ако дебитомера ти е 0 280 218 019 - то Цената Му в магазина ТРЯБВА да е 136 лв. Ако ти го продават на друга, по-висока цена, просто смени магазина.
                      Това е официалната цена на Бош България.

Друго Важно нещо: Кутията му трябва да е запечатана с холограмен стикер. Няма ли такъв или е разпечатвана - пак НЕ ГО ВЗИМАЙ.

Comment

Ок мерси много колега....Последен въпрос(вече ставам нахален)...Случайно да знаеш сервиз или магазин в софия от където мога да го закупя и да съм сигорен,че е оригинален..Ако искаш на ЛС да не правиме реклами..

А и другото като го взема новия дебитометър трябва ли да вкарвам колата в сервиз за да направят настройки на ЕКУ-то или нещо подобно(май казах голяма простотия)или само го сменям и готово....Не ми се сърдете за малоумните въпроси...Нищо не разбирам от коли

И още едно въпросче като съм почнал....Свети ми лампата на еър бега в бордовия комп...На какво се дължи това...
                        Last edited by Zumer; d.m.y г., 22:23.

Comment

Колкото до лампата на еърбега, има много изписано по този въпрос. С две думи - някога компа е регистрирал ниско напрежение на акумулатора, записва грешка и остава така. Може да се изтрие само с Екзаминер в сервиз на Алфа Ромео или да се подмени цялата централа с нова.

Успех

Comment

Ок мерси много колега....Последен въпрос(вече ставам нахален)...Случайно да знаеш сервиз или магазин в софия от където мога да го закупя и да съм сигорен,че е оригинален..Ако искаш на ЛС да не правиме реклами..

А и другото като го взема новия дебитометър трябва ли да вкарвам колата в сервиз за да направят настройки на ЕКУ-то или нещо подобно(май казах голяма простотия)или само го сменям и готово....Не ми се сърдете за малоумните въпроси...Нищо не разбирам от коли

И още едно въпросче като съм почнал....Свети ми лампата на еър бега в бордовия комп...На какво се дължи това...
                            Kolega я прочети по-горните писания и ще разбереш всичко, а не само да си пишем и ти да питаш едно и също

Comment

Working...
                            X